hits

Energibar - Med ingredienser du finner p dagligvarebutikk

  • 19.03.2018 - 20:01

 

Ingredienser


100 gram havregryn

65 gram rosiner

100 gram mandler

50 gram solsikkekjerner 

50 gram trket aprikos

1 eggeplomme

1 desiliter honning

100 gram smeltet smr

(Evt. en plate mrk kokesjokolade til topping) 


 

Fremgangsmte


 

Sett ovnen p 170 grader, over og undervarme. 

Hakk mandler og aprikosen opp etter hva du selv foretrekker. 

Bland resten av det trre og bland det sammen. 

Bland deretter sammen eggeplomme, honning, og smret. (Anbefaler rre sammen mellom hver ingrediens for fordele smaken bedre)

Fordel rren utover en langpanne eller en ildfast form og trykk rren godt ned. (Husk bakepapir i bunn!)

La det st kose seg i ovnen i ca. 20-25 min til den fr en gyllen farge p toppen. Noen ganger tar det lenger tid.

Avkjl deretter fr du begynner dele den opp. Sett gjerne formen i kjleskapet over natten fr du kjrer baren i biter. 

 


 

N er det bare en ting som gjenstr, og det er kose seg med god samvittighet. 

 

Brownie cookies til fredagskvelden

  • 08.12.2017 - 15:29

Dette er ikke innlegget for deg som gr p diett, har som ml g ned en kilo i lpet av desember, eller du som har stor mangel p egen dmmekraft. Dette er innlegget for deg som trenger noe stt p fredagskvelden, har like stor kjrlighet for sjokolade som meg, og som har ftt med seg at 8. desember er den store browniedagen! 

 

Ingredienser 


 50 g smr   

200 g kokesjokolade

2 stk egg

3 dl sukker

112 dl hvetemel

12 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

                                                                                                                                                           12 porsjoner


 

 

Fremgangsmte


 

  1. Smelt smr i en kjele og tilsett grovhakket sjokolade. Dra kjelen av plata og rr i smret, til sjokoladen har smeltet. La den avkjle seg.
  2. Visp sammen egg og sukker, slik at det blir lyst og luftig.
  3. Bland inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
  4. Ha i sjokoladeblandingen og bland sammen. Sett deigen i kjleskapet i 30 minutter, eller til den er stiv nok til forme.
  5. Form sm boller av deigen og klem de litt ned. Ha de p et stekebrett med bakepapir. Form sm boller av deigen og klem de litt ned. Ha de p et stekebrett med bakepapir. Stek i ovn p 175 C i 15-20 minutter, til kjeksen har ftt en fin stekeskorpe, men fortsatt er myk inni.

 


 

Den store bakedagen !

  • 02.11.2017 - 17:33

N kunne jeg egentlig skrevet side opp og side ned om hvor mye jeg forguder alt som har med kaker, gjrdeiger og stsaker gjre, at livet mitt hadde blitt knust i smbiter hvis jeg ikke kunne spist det lenger, at jeg heller ville hatt kaker og gjrdeig foran godteri, men denne skrotten er tom for energi n og beina lader opp til en heidudranes fest i nrmeste fremtid. 

To porsjoner med kanelsnurrer er klare og takk og lov for at mesteparten skal ut av dra i morgen tidlig! Oppskriften vi bruker her i heimen kan dere finne ved trykke HER.   

 

 

Sunt, kjapt og enkelt alternativ til en ellers kjedelig frokost / lunjs

  • 09.05.2017 - 12:30

Du vet den morgenen som du fr gjort s mye at du nesten blir skremt av  din egen innsats og vilje? Jeg vil pst at jeg hadde en slik morgen fr  de verste smertene slo til igjen og jeg havnet tilbake p min faste plass i stolen... Urokrka har endelig sltt seg til ro ligger sammenkrket og snorker i sofaen etter ha tatt noen runder ute p plenen. S alt i alt er ting som det pleier vre p denne tiden av dgnet, men over til overskriften fr jeg blir stemplet som en av de mange klikkhorene her inne. 

Det at hun som ikke er noe frokostmenneske  spiser frokost rundt klokken 1 de fleste dagene i uken p grunn av at blodsukkeret skriker etter nring hper jeg ikke skremmer dere bort, men jeg har tre gode frokost / lunsj retter som jeg vil anbefale dere. til alle dere som jobber med sommerkroppen 2017, dere kan ogs spise dette. Jeg ville aldri delagt for dere, det er jo tross alt sommerkroppen det er snakk om! 

For vre helt rlig har jeg bare spist den frste retten en gang og det var her om dagen, men den fortjener fortsatt f sin mulighet til blomstre her inne. Det er s enkelt som oppskjrt kyllingfilet som vi hadde fra dagen fr, stekt egg, brdskive, og litt grnt / rdt ved siden av. (M innrmme at tallerkenen ble innvandert av ketchup s fort bildet var tatt)

Neste er det gode gamle knekkebrdet. Personlig syntes jeg wasa sport + smaker best, men jeg skal ikke true dere til kjpe det neste gang dere er p Kiwi. Opp der igjen ligger det salatblad, kalkun plegg, gulost, paprika og agurk med litt cherrytomater ved siden av. Dette er favoritten som gr igjen nr jeg str med hodet i kjleskapet funderer over et av de vanskelige sprsmlene her i livet. 

Det siste er yoplait double 0% yoghurt toppet med havregryn, opphakkede mandler og rosiner, men jeg er ganske sikker p at du kan putte oppi det du vil her. Er du en av de som har gitt opp sommerkroppen 2017 kan du sikkert knekke opp noen ruter med melkesjokolade ha p toppen, 

N hper jeg at du kan spare fem minutter neste gang du lurer p hva du skal ha til frokost / lunsj. Jeg tar gjerne imot andre frokost / lunsjtips som ikke tar halve dagen lage, og som heller ikke inneholder ordet grt, banan, proteinpulver eller lutefisk. Ellers er jeg ganske pen for det meste.   

Hper alle fr en fin dag videre! 

 

-------------------------♥-------------------------

For f de siste oppdateringene p bloggen frst kan dere flge meg HER

 




 

Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 r fra Drammen som trenger f litt liv i de sm gr. Det kommer ikke til bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Flg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no