hits

Aldri vært i så god form som etter jeg ble kronisk syk.

  • 26.10.2017 - 17:55

 

Jeg har aldri vært hun som løp fortest, eller hun som var flink i turn. Jeg ble aldri sett på som hun tynne i mine år på skolen, jeg var hun høye kraftige som sakte ble kraftigere og... Dere kan fortsettelsen på regla. 

Jeg var hun som fant alle mulige unnskyldninger for å slippe unna de mest krevende aktivitetene i gymtimen. Mest på grunn alle de unødvendige kommentarene som alltid lå på lur. Jeg er hun som har strekkmerker på både mage, lår og armer (Her er det snakk om de jeg kan se selv). Celluitter eller krater som jeg kaller det har jeg også. Av en eller annen grunn føles det bedre å kalle det for krater. Jeg var hun som tridves best på rommet foran skjermen med cola, potetgull og sjokolade. Jeg var hun som ikke alltid fikk på meg klær i strørrelsen XL, da det ble for trangt over både armer og mage. Det var forsovet ikke alltid XXL var særlig samarbeidsvillig heller. 

Dette var realiteten når jeg var frisk og fri for sykdommer. 

 "LENGE LEVE MOBILBILDER!"

Idag har jeg også strekkmerker og celuitter, men ikke samme kropsfassong og livsstil. Jeg trives fortsatt veldig godt når potetgullposen og sjokoladen kommer snikene ut fra hjørneskapet, men mengden er betydelig mindre. Det er heller ikke alltid jeg får på meg klær i min størrelse, men i dag er jeg størrelse M og ikke XL. 

Det er mye som har forandret seg, men jeg kan banne på at det aldri hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt så sint på de legene som brukte vekten min som begrunnelse for mine smerter som er sterkere i dag nesten 20 kg lettere. Det er synd at flere  leger ser på vektnedgang som en lett måte å dytte vekk sine pasienter på. Vektnedgangen hjalp meg verken ut i jobb, tilbake på skolebenken eller vekk fra smertene, men en ting fikk jeg ut av det. Jeg har aldri vært i så god form som etter jeg ble kronisk syk. 

 

Endelig er den på plass!

  • 24.10.2017 - 17:48

Endelig! Etter mye om og men har jeg fått satt sammen en header som fungerer. Ikke bare for meg, men for resten av bloggdesignet også. At det skal være så vanskelig å sette inn navn og en liten setning om bloggen sin på et bilde hadde jeg ikke trodd.

Og til alle dere som ikke bryr dere men som allikevel har kommet helt hit kan jeg også slenge med at headeren er satt sammen i Picmonkey med litt hjelp fra DaFont. 

 

Tanker i natten

  • 22.10.2017 - 17:14
Follow my blog with Bloglovin

 ∇  01.45

 

Mitt navn et Tonje, og jeg har refleksdystrofi (CRPS). 

Det nærmer seg snart fire år siden operasjonen som snudde alt på hode. En liten enkel skikkhullsoperasjon hvor jeg ante fred og ingen fare når jeg våknet, uvitende om det nye livet mitt. Et liv med kroniske smerter i beina hvor jeg ikke lenger husker følelsen av å være smertefri. For hver dag som går blir sjansen for å bli frisk mindre og mindre. En hverdag mange frykter har blitt det eneste jeg kjenner til. En hverdag som kronisk syk. Piller og morfin har blitt kroppens gode støtteapparat. Det er fælt å si det, men i en alder av 24 er kroppen avhengig, og uten dette støtteapparatet faller alt bare sammen. 

 

 

 

 

Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no