hits

Ukens spørsmål # 1

  • 21.04.2018 - 12:09

Hvilket blogger leser du fast?

Toppbloggere

Anniken  Sophie Elise   Kristin   Martine 

 

Bloggere som burde vært en del av toppen

Victoria   Vilde   Helene   Siri

 

Kan du lage et innlegg om din hudpleierutine?

Hmm... Jeg er faktisk ikke helt sikker. Jeg er langt ifra noe hudpleier, og selv om mine produkter fungerer bra på min tørre hud, betyr det ikke at du vil få samme virkning på din tørre hud. Hvis det er flere av dere som ønsker en hudpleierutine for tør hud skal jeg vurdere saken, men her og nå er jeg ikke sikker på om blir noe av.

Hvor lenge har du blogget?

 02.02.17 publiserte jeg mitt første innlegg her på bloggen. Det hele startet slik:

Det er med blandede følelser og et lite rykk i tvilen at denne bloggen blir opprettet.  Bloggen er opprettet hovedsakelig for å fylle ut hverdagene i tillegg til å få ut det som ikke alltid er like lett å snakke om verbalt

Dette er ikke bloggen for dere som er på utkikk etter sminketips eller  dagens outfit innlegg (Med mindre det er noen som ønsker en ganske avslappet stil bestående av joggebukser og behagelige overdeler) Det er heller ikke bloggen der du finner et nytt treningsprogram eller inspirasjon til forskjellige selfie du kan ta på treningssenteret du er støttemedlem hos, men utenom det tror jeg det blir en variert blogg med litt forskjellig. Alt fra hvordan en hverdag med kroniske smerter fungere i praksis til foto og bilde.

Hva syntes du om bloggerne på topplisten?

Hva skal man si? Det er noen av de som jeg syntes har ufortjente plasser der oppe. Alle kan være clickbaithorer og få lesere kun på overskriften. Det er flere gode blogger som ikke får den oppmerksomheten de fortjener, og det syntes jeg er litt synd. Utenom det er det flere av de på topp som har utviklet seg til de positive de siste årene, så jeg har ikke bare negativt å si om topplisten!  

Er det noe spennende du ser frem til dette året?

Spennende, og spennende. Det mest spennende som skjer dette året må bli kampen mot nav. Målet er å få en mer sikker økonomisk fremtid. I tillegg har jeg time på smertepoliklinikk neste uke så det blir spennende å se hva jeg får ut av den timen der.

Hvilket av innleggene dine har flest lesere?

Gjesteinnlegg fra CRPS

Kroniske smerter, men lykkelig (Husker jeg var drit nervøs når jeg publiserte dette innlegget)

 

 

Er det noe annet du lurer til neste ukens spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar nedenfor, eller sende en snap til tope93. Jeg håper vi kan holde dette gående da det var moro å svare på spørsmålene fra dere.

Tanker på en fredag. 20.04.18

  • 20.04.2018 - 14:26

Da er det nok en gang tid for helg og noen rolige dager før mandagen tar oss igjen nok en gang. I kjent stil blir det en rolig helg herfra. Jeg har bestemt meg for å sette meg inn i plattformen nouw og sette opp et design og header som passer til meg. Så alt i alt blir det en rolig helg foran skjermen. 

MEN over til noe annet. Etter jeg skrev «tanker på en fredag» forrige uke opprettet jeg et eget notat på mobilen som jeg har skrevet litt på så fort det har dukket opp noe. Resultatet får dere her:


 

 Neste gang du skal kjøpe ny tannbørste så plukk med deg tannbørsten til humble brush i stedet for den vanlige fargerike plastikkbørsten. Den er miljøvennlig, så selv om du ikke har peiling på hvordan du skal klare å redde verden og gjøre alt riktig kan du i hvert fall si at du prøver!

Tidligere i uken publiserte jeg innlegget «14 personlige spørsmål» Det ble til det mest leste innlegget så langt denne uken, men jeg lurer på en ting. Trykker du deg inn på slike innlegg fordi du er nysgjerrig, eller trykker du deg inn for å kopiere spørsmålene og så dele de på din egen blogg når skrivesperren har kicket inn?

Denne uken har det vært mye tanker rundt dette med å bytte plattform. Jeg kjenner jeg er litt lei blogg.no og ønsker etter hvert et eget domene. Skal, skal ikke. Og hvis jeg skal, hvilken plattform skal jeg velge? Sånn som det ser ut nå ser det ut som det blir nouw, og planen er å flytte i løpet av helgen.

 

 

Jeg har tenkt litt på dette i det siste, og har i tillegg planer om og få til et innlegg om temaet. Vi kronikere ønsker jo at folk skal forstå oss, men det er kanskje ikke så lett når vi har vanskelig for å vise oss fra vårt mest sårbare? Det er svært få av oss som ønsker å gå rundt og klage og syte hver gang det er noe, når vi egentlig har det ganske greit utenfor sykdom og det som hører til. Dette ble rotete, men jeg skal prøve å sortere det bedre i et innlegg så det blir lettere å forstå. 

 


 

Uansett hvilke tanker som har kommet og gått hos dere denne uken håper jeg dere får en fin helg alle sammen! 

  • Skrevet 20.04.2018 klokka 14:26
  • Kategori: Blogg