hits

Fra og aldri skulle gifte seg til å ha bryllupsdatoen klar.

  • 18.03.2018 - 12:44

Jeg er hun som aldri skulle gifte seg. Jeg satt aldri på jenterommet og drømte meg bort i den perfekte kjolen, drømmemannen, eller det perfekte selskapet som alle ville huske. I en alder av 23 år var jeg fortsatt fast bestemt på at dette ikke var noe for meg. Hvorfor sløse bort mange tusen på en dag bare for å låse deg til en annen person som man skal dele resten av livet med. Dette var tankene for et par år siden og nå sitter jeg her sammen med Håkon og skal planlegge et helt bryllup. 

 

Jeg har aldri vært i et bryllup selv så det og nå skal planlegge vårt eget virker som en umulig oppgave. Hvor stort skal budsjettet være? Hvilket fargetema skal vi ha? Hvordan skal vi gjøre det med mat og drikke, og ikke minst hvordan skal kjolen se ut? Dette er bare noe av det jeg kommer på i dette sekund. 

Datoen er satt til august 2020 så planleggingstiden er god. Pinterest er lastet ned bare fordi jeg har hørt fra andre at det ligger mye bryllupsinspirasjon der. Min kjære støttespiller Google er klar for storforbruk den kommende tid. Og diverse bryllupsfotografer og lokaler dukker stadig opp i feeden på facebook. Hvis det ikke blir et bryllup ut av dette så skjønner jeg ingen ting!

 

En rolig start på helgen.

  • 16.03.2018 - 14:47

Fredag og bare en time til helg. Endelig! Denne uken har vært lang og seig. Ikke av den triste, lange, mørke uken. Bare den vanlige lange uken som kommer innimellom.

I dag har vært litt som lille julaften. Alt jeg har gjort er å vente på at klokken skal nærme seg fire så helgen kan starte for fullt. Nå går jeg jo hjemme hver dag så i teorien har jeg fri hver dag, men det er noe annet å ta helg sammen med andre.

I dag har instagram og facebook statuser blitt byttet ut med Det Nye og KK. Smaksløkene har allerede fått smaken av sjokoladen som ligger godt synlig i skapet. Tv serien «Younger» står på i bakgrunnen i håp om å bli ferdig med serien i løpet av den kommende uken eller til og med helgen, og etter litt for mye nærkontakt har endelig Oliver funnet roen for seg selv.

 

 

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at slike ``hverdagsinnlegg`` fort kan bli litt? Kjedelige? Med mindre man lever et liv hvor det hele tiden skjer noe som mesteparten av befolkningen dagdrømmer om. UANSETT så håper jeg dere får en fin helg. Enten planleggeren er full, eller du har tid til å se fire sesonger av «Younger» som jeg anbefaler til dere som liker «Sex and the city» og lignende serier. Tar gjerne imot tips til lignende serier fra samme gate som jeg kan starte på seinere.

 

10 ting som gjør meg glad.

  • 14.03.2018 - 14:25

Det er fort gjort å skrive om de mindre gode dagene her inne da det er hovedgrunnen til at jeg opprettet denne bloggen. Det blir til tider mye sykdom og smerter da det er en stor del av hverdagen min med CRPS. For å få et lite avbrekk har jeg laget en liste med 10 ting som gjør meg glad.

Jeg må også få takke alle dere som var innom her i går, og ikke minst en stor takk til dere som la igjen en koselig kommentar her og på facebok siden til bloggen. Det gjør dagene fort mye bedre.

...

Guttene mine.

En god kopp kaffe.

 

 

Solskinnsvær.

Rent sengetøy.

Positive tilbakemeldinger.

Følelsen av mestringsfølelse.

 

 

Alt som har med kaker og bakverk å gjøre.

Venner. 

En god natts søvn.

En helg på fjellet.

 

...

 

Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no