hits

Ukens spørsmål # 1

  • 21.04.2018 - 12:09

Hvilket blogger leser du fast?

Toppbloggere

Anniken  Sophie Elise   Kristin   Martine 

 

Bloggere som burde vært en del av toppen

Victoria   Vilde   Helene   Siri

 

Kan du lage et innlegg om din hudpleierutine?

Hmm... Jeg er faktisk ikke helt sikker. Jeg er langt ifra noe hudpleier, og selv om mine produkter fungerer bra på min tørre hud, betyr det ikke at du vil få samme virkning på din tørre hud. Hvis det er flere av dere som ønsker en hudpleierutine for tør hud skal jeg vurdere saken, men her og nå er jeg ikke sikker på om blir noe av.

Hvor lenge har du blogget?

 02.02.17 publiserte jeg mitt første innlegg her på bloggen. Det hele startet slik:

Det er med blandede følelser og et lite rykk i tvilen at denne bloggen blir opprettet.  Bloggen er opprettet hovedsakelig for å fylle ut hverdagene i tillegg til å få ut det som ikke alltid er like lett å snakke om verbalt

Dette er ikke bloggen for dere som er på utkikk etter sminketips eller  dagens outfit innlegg (Med mindre det er noen som ønsker en ganske avslappet stil bestående av joggebukser og behagelige overdeler) Det er heller ikke bloggen der du finner et nytt treningsprogram eller inspirasjon til forskjellige selfie du kan ta på treningssenteret du er støttemedlem hos, men utenom det tror jeg det blir en variert blogg med litt forskjellig. Alt fra hvordan en hverdag med kroniske smerter fungere i praksis til foto og bilde.

Hva syntes du om bloggerne på topplisten?

Hva skal man si? Det er noen av de som jeg syntes har ufortjente plasser der oppe. Alle kan være clickbaithorer og få lesere kun på overskriften. Det er flere gode blogger som ikke får den oppmerksomheten de fortjener, og det syntes jeg er litt synd. Utenom det er det flere av de på topp som har utviklet seg til de positive de siste årene, så jeg har ikke bare negativt å si om topplisten!  

Er det noe spennende du ser frem til dette året?

Spennende, og spennende. Det mest spennende som skjer dette året må bli kampen mot nav. Målet er å få en mer sikker økonomisk fremtid. I tillegg har jeg time på smertepoliklinikk neste uke så det blir spennende å se hva jeg får ut av den timen der.

Hvilket av innleggene dine har flest lesere?

Gjesteinnlegg fra CRPS

Kroniske smerter, men lykkelig (Husker jeg var drit nervøs når jeg publiserte dette innlegget)

 

 

Er det noe annet du lurer til neste ukens spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar nedenfor, eller sende en snap til tope93. Jeg håper vi kan holde dette gående da det var moro å svare på spørsmålene fra dere.

kaosverden89

21.04.2018 kl. 12:13
Ønsker deg en fin dag ❤️

Siri Alvær

21.04.2018 kl. 12:48
Så hyggelig å bli nevnt <3 Fine svar på spørsmålene:)

Tonje Pettersen

21.04.2018 kl. 13:13
Siri Alvær: Bare hyggelig :) Takk :)

buroysfoto

22.04.2018 kl. 17:57
Interessangt innlegg :) God Søndag!

Iselin Renée

22.04.2018 kl. 20:55
Fine svar på spørsmålene :)

Nikita <3

22.04.2018 kl. 22:01
Fine svar :D

Vilde

23.04.2018 kl. 12:10
Ååh så SYKT koselig å se at du synes jeg fortjener å være blant toppen, tuusen takk <3 Spennende innlegg å lese ellers også :-D

Renate

03.05.2018 kl. 08:16
Fint innlegg, der fikk jeg litt tips til nye blogger å sjekke ut også :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no