hits

Tanker på en fredag. 20.04.18

  • 20.04.2018 - 14:26

Da er det nok en gang tid for helg og noen rolige dager før mandagen tar oss igjen nok en gang. I kjent stil blir det en rolig helg herfra. Jeg har bestemt meg for å sette meg inn i plattformen nouw og sette opp et design og header som passer til meg. Så alt i alt blir det en rolig helg foran skjermen. 

MEN over til noe annet. Etter jeg skrev «tanker på en fredag» forrige uke opprettet jeg et eget notat på mobilen som jeg har skrevet litt på så fort det har dukket opp noe. Resultatet får dere her:


 

 Neste gang du skal kjøpe ny tannbørste så plukk med deg tannbørsten til humble brush i stedet for den vanlige fargerike plastikkbørsten. Den er miljøvennlig, så selv om du ikke har peiling på hvordan du skal klare å redde verden og gjøre alt riktig kan du i hvert fall si at du prøver!

Tidligere i uken publiserte jeg innlegget «14 personlige spørsmål» Det ble til det mest leste innlegget så langt denne uken, men jeg lurer på en ting. Trykker du deg inn på slike innlegg fordi du er nysgjerrig, eller trykker du deg inn for å kopiere spørsmålene og så dele de på din egen blogg når skrivesperren har kicket inn?

Denne uken har det vært mye tanker rundt dette med å bytte plattform. Jeg kjenner jeg er litt lei blogg.no og ønsker etter hvert et eget domene. Skal, skal ikke. Og hvis jeg skal, hvilken plattform skal jeg velge? Sånn som det ser ut nå ser det ut som det blir nouw, og planen er å flytte i løpet av helgen.

 

 

Jeg har tenkt litt på dette i det siste, og har i tillegg planer om og få til et innlegg om temaet. Vi kronikere ønsker jo at folk skal forstå oss, men det er kanskje ikke så lett når vi har vanskelig for å vise oss fra vårt mest sårbare? Det er svært få av oss som ønsker å gå rundt og klage og syte hver gang det er noe, når vi egentlig har det ganske greit utenfor sykdom og det som hører til. Dette ble rotete, men jeg skal prøve å sortere det bedre i et innlegg så det blir lettere å forstå. 

 


 

Uansett hvilke tanker som har kommet og gått hos dere denne uken håper jeg dere får en fin helg alle sammen! 

Miriam

20.04.2018 kl. 20:00
Jeg har skikkelig lyst til å teste ut den tannbørsten selv! Håper du får en fin helg <3

Tonje Pettersen

20.04.2018 kl. 20:36
Var litt redd for å få flis i munnen, ellers er den veldig god :)

Takk, i lige måde :D
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no