hits

Ønsker tilbakemelding fra deg

  • 28.03.2018 - 12:33

Den siste tiden har jeg brukt litt tid på å finne ut hvordan denne bloggen kan bli bedre. Både utseende messig og innholdsmessig. Jeg har lest amerikanske blogger, og fått mange gode tips og triks som jeg vil dele med dere etter hvert.

Jeg ønsker å utvikle bloggen uten og miste meg selv. Jeg ønsker ikke å skrive om mote og sminke når det ikke er en stor del av meg som person. Bloggen ble til fordi jeg trengte et sted å dele mine erfaringer med sykdommen CRPS og alt som følger med. Nå, et år seinere har det blitt så mye mer. Det har blitt et sted hvor jeg kan dele litt av hva som skjer i hverdagen. Saker som irriterer meg, og innlegg der inspirasjonen har blitt hentet fra andre bloggere sine innlegg.

MEN jeg vil gjerne høres deres meninger om denne bloggen. Konstruktiv kritikk, hva du vil ha mer av, hva du ønsker mindre av. Alt tas imot.

Planen er at denne bloggen skal få slappe av litt til over påske, men hvis dere ønsker å være med på hyttetur kan dere legge meg til på snap.

 

 

Til slutt vil jeg bare ønske hver og en av dere som tar turen innom her god påske!

 

 

Victoria Larsen

28.03.2018 kl. 13:36
Jeg er veldig glad i å lese ulike tips, fakta om personen bak bloggen, bilder fra en tur. Men, designet ditt er veldig fint! Jeg ønsker deg en fin påske :-)

Charlotte Seilen-Rolland

28.03.2018 kl. 15:25
Jeg er veldig fornøyd med slik bloggen din er nå! Er slike jeg liker. Erfaringer og personlige innlegg er mine favoritter :)

Vilde

02.04.2018 kl. 18:48
Veldig bra at du vil fortsette å blogge om det DU vil så man ikke mister seg selv :-D Men jeg vil gjerne se mer fra hverdagen, litt tips og kanskje mer om deg <3
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no