hits

Når batteriene ikke rekker å lade seg opp.

  • 21.03.2018 - 14:15

Kroppen er en merkelig ting. Noen ganger er den på topp, og andre ganger virker det nesten litt som om den ikke husker hvordan den fungerer.

De siste dagene har vært litt tyngre enn vanlig, fysisk. Etter å ha vært våken et par timer er jeg klar for og legge meg igjen. Det føles ut som batteriene ikke rekker å lade seg opp i løpet av natten før dem tømmes igjen i løpet av formiddagen.  Jeg føler meg ikke syk på noen som helst måte, bank i bordet for det! Den eneste logiske teorien jeg har bak dette er nok en runde med nedtrapping av smertestillende.

 

 

Store deler av gårsdagen prøvde jeg å skrive om viktige retningslinjer man fort glemmer i hverdagen, men som er viktig og ha i bakhodet når man deler så mye som man gjør på en blogg. Hvis alt går etter planen håper jeg innlegget er klart til publisering i løpet av morgendagen.

Som en avslutning på dette rotete innlegget trenger jeg deres hjelp. Hvis noen av dere har vært i lignende situasjon og har noen tips og triks tar jeg de imot med stor takk.

Maiken Elise

21.03.2018 kl. 14:54
Det er slitsomt med sånne dager. Jeg har selv hatt det sånn (følger vell med livet både som gravid og med småbarn,hehee) men det trikset som har hjulpet mest er egentlig bare å høre på kroppen å hvile når du har mulighet. Håper det går over og at du får mer energi snart! :-)

buroysfoto

21.03.2018 kl. 18:45
Så spennende, gleder meg til du poster innlegget! Håper formen din vil bli bedre etterhvert å at du får ladet opp batteriene, ja kroppen er en merkelig sak å forstå seg på!

Lisabeth

21.03.2018 kl. 19:23
Uff, kjenner meg igjen her! Ikke gøy å være fysisk sliten så snart man har stått opp fra senga :/ Gleder meg til innlegget du jobber med!

Charlotte

21.03.2018 kl. 20:50
<3

Maiken Johnsen

21.03.2018 kl. 21:33
offda, ikke noe morsomt å føle seg tom for energi, får håpe du føler deg bedre i morgen! :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no