hits

En rolig start på helgen.

  • 16.03.2018 - 14:47

Fredag og bare en time til helg. Endelig! Denne uken har vært lang og seig. Ikke av den triste, lange, mørke uken. Bare den vanlige lange uken som kommer innimellom.

I dag har vært litt som lille julaften. Alt jeg har gjort er å vente på at klokken skal nærme seg fire så helgen kan starte for fullt. Nå går jeg jo hjemme hver dag så i teorien har jeg fri hver dag, men det er noe annet å ta helg sammen med andre.

I dag har instagram og facebook statuser blitt byttet ut med Det Nye og KK. Smaksløkene har allerede fått smaken av sjokoladen som ligger godt synlig i skapet. Tv serien «Younger» står på i bakgrunnen i håp om å bli ferdig med serien i løpet av den kommende uken eller til og med helgen, og etter litt for mye nærkontakt har endelig Oliver funnet roen for seg selv.

 

 

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at slike ``hverdagsinnlegg`` fort kan bli litt? Kjedelige? Med mindre man lever et liv hvor det hele tiden skjer noe som mesteparten av befolkningen dagdrømmer om. UANSETT så håper jeg dere får en fin helg. Enten planleggeren er full, eller du har tid til å se fire sesonger av «Younger» som jeg anbefaler til dere som liker «Sex and the city» og lignende serier. Tar gjerne imot tips til lignende serier fra samme gate som jeg kan starte på seinere.

 

Victoria Larsen

16.03.2018 kl. 19:17
For en herlig start på dagen! God helg til deg :-))

Tonje Pettersen

16.03.2018 kl. 19:23
God helg til deg og :D

camillasliife

16.03.2018 kl. 21:56
Ønsker deg en fin kveld videre! :D

Charlotte

16.03.2018 kl. 23:20
God helg til deg :)

Tonje Pettersen

18.03.2018 kl. 12:36
Charlotte: Takk, i lige måde :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no