hits

En ulykke kommer sjelden alene.

  • 13.03.2018 - 14:13

På søndag skjedde det igjen. Nå er det sju uker siden sist. Sju uker med unødvendig mye morfin, lite søvn, og noe som ikke en gang kan sammenlignes med produktivitet i hverdagen. Nedtrappingen hadde startet. Smertene begynte sakte men sikkert å trekke seg tilbake, så skjedde det igjen.

...

 

Nå har jeg klart å holde meg på beina igjennom hele vinteren. Helt frem til nå. Ikke at jeg falt og slo kneet på isen, men jeg fikk et skikkelig rykk i beinet når jeg sklei. Sinne, frustrasjon, og nervøsitet fylte kroppen og før jeg visste ordet av det lå jeg i senga et par timer seinere med nok en sprøyte i skinka. 

 

 

Oliver har vært på overnattingsbesøk siden søndag på grunn av omstendighetene, og jeg har innsett hvor avhengig jeg er av den lille pelskladden. Det har vært ubehagelig stille her, så det skal bli godt og få hjem den lille djevelskapen min seinere i kveld. 

 

If something bad happened just do this 3 things. First inhale, second exhale and third accept that it happened.
Kenneth de Guzman

Inger Lise

13.03.2018 kl. 14:58
Så leit. Klem fra svigermor 😊

Victoria Larsen

13.03.2018 kl. 19:03
Nei, huff... jeg håper virkelig det snart blir bedre <3
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no