hits

Inkludere sosiale medier til bloggen.

  • 12.03.2018 - 14:35

I snart to uker har jeg tenkt en del på dette med å inkludere sosiale medier til bloggen. Det har vært mye frem og tilbake, men etter og ha brukt det forrige innlegget mitt som prøvekanin har jeg bestemt meg for å bruke min snapchat mer. Tanken er å dele innleggene mine, oppdatere litt i forhold til hva som skjer i løpet av dagen, og komme med relevant informasjon. Kort fortalt en måte jeg kan nå dere på et mer personlig plan, og et sted der jeg kan bli bedre kjent med dere som leser bloggen.

Jeg har også en egen side til facebook som dere kan finne ved å trykke HER. Her blir innleggene publisert først, og det er mulighet for å legge igjen spørsmål og annet man lurer på, enten det gjelder selve bloggen eller bare et av innleggene.

I tillegg er motivasjonen på vei tilbake, og jeg håper jeg kan få ut noen av innleggene jeg har planlagt i nærmeste fremtid.

Inger Lise

13.03.2018 kl. 14:57
Bra !
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no