hits

Pillerus og lange dager.

  • 13.02.2018 - 15:25

 

Det starter med morfin og avsluttes med morfin. Et stoff kroppen min er skremmende vandt til fra før, men samtidig er det en helt ny reaksjon når dosen blir høyere. Rusen kommer, kroppen blir sløv, men samtidig fungerer jeg bedre nå enn jeg gjorde når jeg bare satt og ventet på at alt skulle gå over.

To uker har gått, men smertene er fortsatt like intense. MR er tatt og svaret vil forhåpentligvis komme i løpet av denne uken.

Jeg trodde jeg var en person som taklet smerter og alt som følger med, men det har vist seg og være feil. Jeg er vandt til mine smerter. De som alltid er der og som med tiden har blitt en del av meg. Disse smertene som plutselig kom er ikke mine, og skal heller ikke være en del av meg. De er bare på besøk for så å brenne ut etter hvert som tiden går.

Mye av tiden blir brukt til å sitte stille selv om jeg skulle gjort både det ene og det andre. Tankene svirrer og plutselig er jeg inne på en tanke som er langt ifra positiv. Det er fort å havne innpå disse tankene, men vanskelige å komme ut igjen. De gode tankene får også lov til å komme inn noen ganger. Giftemål og alt som hører til har etter tre måneder blitt en god tanke og ikke bare stress. Og tanken på at jeg er så heldig å ha min lille pelsvenn sammen med meg hele tiden når jeg sitter her hjelper mye både på det psykiske og fysiske.

Plutselig nærmer klokken seg fire og mitt store lyspunkt kommer inn døra og alt blir bra igjen. I hvert fall frem til neste morgenen når lyspunktet mitt forsvinner ut av døren igjen.

Slik går dagene på repeat.

 

Victoria Larsen

13.02.2018 kl. 16:16
<3 Jeg håper du får en fin dag!

13.02.2018 kl. 16:20
💜💜

Charlotte

13.02.2018 kl. 18:55
<3

Janne

14.02.2018 kl. 10:58
Håper du føler deg bedre snart <3<3
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no