hits

Svar på spørsmålsrunde € 1 €

  • 04.02.2018 - 12:27

På grunn av flere spørsmål enn hva jeg hadde forventet så måtte jeg dele opp spørsmålsrunden i to runder. Resten av spørsmålene vil komme en av de nærmeste dagene, så hvis ikke spørsmålet ditt har blitt besvart enda så er det på vei. 

 

Hva er CRPS, og hvor lenge har du hatt det?

1. desember 2017 var det tre år siden jeg fikk CRPS. Det hele startet etter en kikkhulssoperasjon, så det at jeg endte opp med denne sykdommen var ganske tilfeldig. 

 Jeg har skrevet et innlegg om CRPS som dere kan lese HER

 

Når får jeg lov til å komme på besøk?

Vi får prøve og få til noe snart. Du får si ifra neste gang du er her nede i eiker traktene så får vi prøve på noe da.  Kanskje en taco aften ? Har du noen hobbyer?

Jeg er glad i å fotografere selv om det har blitt litt mindre av det de siste årene. Jeg kjøpte mitt første digitalkamera for komfirmasjonspengene mine for et halv århundre siden, og etter det har det bare utviklet seg. Jeg vil også si at bloggen har blitt en hobby selv om jeg ikke er like aktiv hele tiden. Det er godt å ha et sted hvor man kan tømme seg å dele et ord eller to.

 

Hvordan påvirker sykdommen hverdagen din?

Her er det sykdommen, eller smertene som styrer dagene. Har jeg en dårlig dag går det litt tregere enn vanlig. Det hender at planer må endres. Ting som skulle blitt gjort må utsettes. Siden formen kan snu om på sekundet så det blir hverdagen fort ganske uforutsigbar. Utenom det er hverdagen min i bunn og grunn ganske grei. Jeg har mine rutiner som fungerer for meg. Hvorfor begynte du å blogge?

Hovedgrunnen til at jeg opprettet denne bloggen var for å få noe og fylle dagene med. I tillegg har jeg lettere for å uttrykke meg skriftlig i stedet for verbalt, og da er blogg en fin løsning. Hva er målet ditt med blogging?

Målet mitt med bloggen er i første omgang å informere om CRPS, kroniske smerter og det som hører til. Jeg har full forståelse for at CRPS aldri kommer til å bli like kjent som kreft, hjerneslag og de andre "store" sykdommene. Jeg håper en vakker dag at CRPS blir en sykdom som folk i det minste har hørt  om før selv om de ikke vet hva det er. 

 

Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med?

Jeg bruker Canon 650D som jeg har hatt de fire siste årene nå og er fornøyd med det, men jeg kjenner det hadde vært deilig med et litt mindre kamera til tider. Objektivene jeg bruker er canon 50mm 1.8, og canon 18-55mm. 

 

Kan du lage videoer?

Jeg har vært innom tanken et par ganger, men trukket den tilbake like fort. Det hadde vært moro og prøvd, men jeg vet ikke hvordan videoer jeg skulle laget. Har du noen tips er det bare legge igjen en kommentar nedenfor i kommentarfeltet.Hvordan kom du i KK?

Jeg ble kontaktet av en journalist fra KK på instagram som hadde fått med seg at jeg har CRPS igjennom en kommentar hos en av toppbloggerne. Hun spurte om jeg vill være med i en artikkel om mitt liv med CRPS . Kort fortalt ble svaret ja, og en uke senere kom artikkelen ut. Spennende og nervepirrende, men også koselig med alle tilbakemeldingene.

 

Hvis det er noe annet dere lurer på er det bare å legge igjen en kommentar. 

 

Iselin Renée

04.02.2018 kl. 12:44
Fine svar på spørsmålene :)

Siri Alvær

04.02.2018 kl. 13:52
Fine svar!

Victoria Larsen

04.02.2018 kl. 16:18
Veldig fine svar! :-)

Charlotte

04.02.2018 kl. 17:40
Veldig fine svar :)

Emilie Helle

05.02.2018 kl. 20:45
Så gøy at du var i KK :D

CAMZ AND STAZ

08.02.2018 kl. 14:39
Du er sterk som deler sykdommen din på bloggen <3 Stor klem til deg :)

Helena Westergren

10.02.2018 kl. 02:10
bra svart :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no