hits

Slutt å unnskylde deg

  • 30.12.2017 - 16:49

 

I kjent bloggstil burde det nå kommet et langt utdypende innlegg der jeg legger seg flat for mine lesere, å beklage for mitt "noe lange" fravær. Jeg har jo tross alt bare skrevet et innlegg denne uken.

Siden jeg selv ikke er noe stor fan av disse tåpelige unnskyldningene så dropper jeg det denne gangen. Jeg dropper det nok neste gang også...  I stedet skal jeg heller forklarer hvorfor jeg ikke er noe fan av disse halv kleine innleggene som ikke gir noe mål og mening. 

 

 

Jeg er ikke interessert i hvorfor en blogger jeg er innom fast har vært borte fra bloggen. Enten det har skjedd noe, eller at vedkommende har brukt litt ekstra tid på å leve livet å brukt tid på venner og familie. Syntes jeg ikke man skal føle at man må unnskylde seg i det lange og det breie for for å rette opp i noe som høres ut som en stor tabbe fra bloggeren sin side.  

Har bloggen din samlet støv i over en måned og statistikken ser ut som en strek du kunne tegnet med linjalen din er det bedre å fortsette som om ingenting har hendt. Den brutale sannheten er at dine gamle lesere mest sannsynlig har glemt deg, eller byttet deg ut med en ny favoritt. Vi har alle gjort det en gang og vi kommer nok til å gjøre det flere ganer. 

Hvis vi skal være realistiske her et lite sekund vet både du og jeg like godt at verden ikke går under når vi tar en av de mange pausene våres. Sponsorene går ikke i minus når de ikke får tak i oss som bare er et lite sandkorn i denne blogg bobla. Tenåringsjentene ligger heller ikke å gråter i senga om kvelden fordi dagens innlegg ikke kom som forventet. Det siste eksemplet ble kanskje litt i drøyeste laget, men dere skjønner hva jeg mener. 

Så neste gang du tar en velfortjent pause på bloggen (Ja, det er faktisk sunt innimellom) så hopp over "Jeg er så lei for at jeg ikke har blogget " innlegget. Jeg tviler på at jeg er den eneste som hopper over disse overskriftene. Skriv heller et innlegg om hybelkaninen din minutt for minutt. Det kan fort bli mer underholdene. 

 

Lise Burøy

30.12.2017 kl. 17:01
Kunne ikke vært mere enig med deg!:)

Nina

30.12.2017 kl. 17:02
Enig:)

Guro

30.12.2017 kl. 19:20
Jeg er så enig! Jeg kan godt forklare hvorfor jeg har vært fraværende, men jeg unnskylder det ikke :) Bloggingen skal ikke være noe jeg føler jeg MÅ gjøre og som skal gi meg dårlig samvittighet :)

Liv Hege

30.12.2017 kl. 19:58
Jeg er så enig med deg, har beklaget meg selv før, men lar det liksom bare gå nå om jeg er borte noen dager. Så enig! :-)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no