hits

Tilbake i mat koma.

  • 27.12.2017 - 13:34

Etter nesten en uke er det godt å kunne sette seg ned å skrive en setning eller to her igjen. 

Vi kom oss igjennom vår første julaften hjemme hos oss og kroppen er fortsatt i mat koma etter alt som har funnet veien inn i munnen disse juledagene. Julematen ligger på høyre side, godteriet på venstre og julekakene ligger å strutter utover foran. Et vakkert syn om jeg får si det selv. 

Jeg ser det er over middels populært å vise frem hva man har fått til jul, og understreke det både en, to og tre ganger at man IKKE gjør det for å skryte... Jeg blir så irritert over den setningen som går igjen hvert år. Det er da ingen som bevist skryter av julegavene man har fått av familie og venner? Er det ikke meningen at man skal vise hva man har fått? Vi var ihvertfall veldig heldig i år. Mye vi trengte som lå under treet. Det er alltid godt å pakke opp noe som vi ellers måtte brukt penger på før eller siden. 

 

 

Nå er batteriene helt flate og kroppen skal lades opp før siste halvdel av romjulen skal gjennomføres. Det er koselig med jul og alt som hører til, men det er også deilig når det er over og hverdagen kan ta over igjen. Jeg kjenner at det  ihvertfall skal bli godt for kroppen å komme tilbake til gamle rutiner, men ikke før til mandagen. Er tross alt romjul frem til nyttårsaften og julestrømpa må tømmes før den skal legges bort igjen.

Håper dere har hatt noen koselige dager, å passer på og spise litt ekstra godteri og god mat resten av uken. Det er jo tross alt bare jul en gang i året!

livetmitt93

27.12.2017 kl. 13:40
liker og se hva andre har fått jeg:)

Tonje Pettersen

27.12.2017 kl. 13:58
livetmitt93: Liker det selv og så lenge jeg slipper den setningen som går igjen gang etter gang :)

livetmitt93

27.12.2017 kl. 13:59
ja hehe:)

Lise Burøy Brevik

27.12.2017 kl. 17:02
Helt enig med deg! Selv har jeg valgt å ikke dele noe innlegg hva jeg fikk til jul :) noe privat må man jo ha!

Tonje Pettersen

27.12.2017 kl. 17:54
så sant, så sant :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no