hits

Julekort og merkelige drømmer.

  • 21.12.2017 - 14:36

Dagen i dag er en av de dagene hvor både hode og kropp jobber dobbelt så sakte som den pleier, og senga roper etter selskap. En av ulempene ved disse smertene er at jeg opplever mye rart i løpet av nettene. I natt har jeg blant annet stått inni en bilvaskemaskin (Kommer faen ikke på det riktige ordet her) mens bilen min ble vasket (Eier verken bil eller førerkort). Jeg løpte etter en dame som hadde stjelt en liten unge som hun løp med mellom beina, og jeg satt å sydde på et ark som jeg skulle gi bort i julegave til noen jeg ikke liker  ... Jeg blir mildt sagt smårar av alle disse drømmene. Det er enkelte kvelder jeg har mer lyst til å sitte opp hele natten i stedet for å legge meg til og sove, så hvis noen er gode på drømmetydning så ta gjerne kontakt. 

 

 

Nok om mine underholdene netter og over til noe mye koseligere. I går kom det et julekort i postkassen! Det er ikke mye som slår hjemmeskrevet julekort i posten. Det er så fint og koselig på samme tid. Neste år skal jeg sette meg som mål å sende ut julekort selv. Det er så lett å legge ut en julehilsen på facebook og andre sosiale medier (been there done that), men jeg skal prøve å skjerpe meg neste år. Julen 2018 skal bli mitt julekort år! 

 

 

livetmitt93

21.12.2017 kl. 14:40
haha rar drøm :P

fint julekort:)

Janne

21.12.2017 kl. 17:36
å hater sånt. Jeg blir helt ødelagt av drømmene mine jeg også

Victoria Larsen

21.12.2017 kl. 18:12
Så koselig :-)

Charlotte

21.12.2017 kl. 19:36
fint jule kort :)

Buroyfoto

21.12.2017 kl. 20:37
Jeg er desverre ikke gode på døgnrytmeydning, sliter med det selv :o uff, mye rart vi drømmer! Julekortet var kjempefint :)

Emma Olsen

21.12.2017 kl. 21:17
Hahaha skulle ønske jeg kunne tyde drømmene dine, men desverre er det ikke min spesialitet :/ har sykt rare drømmer selv! Drømte at jeg fikk et spiselig brev hvor det stod gratulerer du har fått sparken. Hadde full panikk i drømmen, men det løste seg til slutt siden det ikke var sjefen som hadde sendt den. Skjønner egentlig ingenting av drømmen når jeg tenker over det. Beste med det hele var at jeg hadde sendt meldinger til alle på jobb og spurt om de viste hvorfor jeg hadde fått sparken, i virkeligheten! Litt av noen meldinger å svare på!

Super fint kort! Definitivt noe jeg også vil i 2018

Vilde

25.12.2017 kl. 13:35
Jeg har også så sykt mange rare drømmer, men har faktisk en bror som en ganske flink til å tyde sånt! Så det er jo ganske moro :-) Julekort er alltid veldig koselig å få, ovenfor en melding på facebook, blir på en måte mer personlig!

Man kan også søke opp på dreammoods.com, men da må man bare søke opp enkeltord :-)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no