hits

Uken som var, 50/2017

  • 17.12.2017 - 15:15

Akkurat nå. 

Dette innlegget ble forhåndsskrevet i går (lørdag) så det kan være jeg bommer med noe, men jeg er sikker på en ting. Jeg vet jeg i dette sekund er på det årlige julebordet til Håkon sin familie. Kjolen har nok blitt enda strammere den siste timen, og smaksløkene danser av glede. Julestemningen har kanskje funnet veien også? Alt i alt er jeg sikker på at det blir en fin søndag. 

(Og så feil kan man ta. Dagen ble en forbanna drittdag! Nå er jeg så lei av å måtte holde meg hjemme spesielt når det er ting jeg har sett frem til i lang tid. Jeg håper at jeg en vakker dag kan få innvilget amputasjon, for nå er det nok!) 

Ukens høydepunkt. 

Snø, snø og mer snø! Denne uken har det kommet et par centimeter, og sjansen for at snøen vil ligge frem til julaften ser lovende ut utifra langtidsvarselet. De fleste ønsker en hvit julaften, og denne julen tror jeg at vi er heldige her i Drammensområdet! (BANK I BORDET!)  

 

Ukens irritasjonsmoment. 

Jeg er medlem av flere hundegrupper på facebook både fordi jeg er førstegangseier av hund, og fordi jeg har en noe krevende gutt som til tider er full av hormoner og faenskap. Disse gruppene skal jo være et sted hvor man kan få råd, tips å dele sine egne erfaringer, men hver gang det dukker noen som har et problem med hunden sin kan jeg banne på at følgende kommentarer ligger et sted nede i kommentarfeltet. "Jeg hadde aldri latt hunden min gjøre slik", " Min hun har aldri gjort sånn", "Det hadde ikke blitt slik hvis du bare hadde vært lederen i flokken" osv. Det første jeg tenker gang etter gang er "Så fint for deg, gratulerer med en fantastisk hund som gjør alt riktig". Det er så unødvendig og provoserende. Alt vi vil er å ha et tips som kan hjelpe, ikke føle at vi er dårlige hundeeiere fordi vi har noe vi ikke mestrer i hverdagen. Det er jo tross alt ungen våres det er snakk om, og man slenger ikke ut "Klarer ikke ungen din det? Det klarte ungen min for lenge siden"... 

 

Ukens mest leste innlegg. 

Savnet fra den friske kroppen

 

Ukens anbefaling. 

Jeg har smått startet på spotifylisten for 2018 å prøver og utvide musikkhorisonten min. Kom over denne sangen i går, og hvis du ikke allerede har hørt den vil jeg anbefale deg å sette av et par minutter nå. 

 

Ukens sitat. 

The greatest gift of life is friendship. and i have received it. 


 

Svigermor

17.12.2017 kl. 16:02
Det kommer bedre dager. Klem fra meg

Ingrid Kristine

17.12.2017 kl. 18:25
Åh herre, amputasjon?! Hva har skjedd om jeg tør spørre?

Jeg skjønner virkelig frustrasjonen din ved slike facebook sider.. Er det mulig liksom? Man poster ikke innlegg for å få provoserende tilbakemeldinger, man søker faktisk hjelp, råd og veiledning. Enkelte folk altså..

Jeg har hørt Ed Sheerand og Beyonce sin versjon av "Perfect", og den er så flott!

Ellers ønsker jeg deg en fin kveld videre!

Tonje Pettersen

17.12.2017 kl. 19:02
Har en kronisk smertesykdom som heter crps/refleksdystrofi i beina. Er avhengig av morfin og andre smertestillende i hverdagen. Takk, i lige måde :)

Ingrid Kristine

17.12.2017 kl. 19:04
Åh, det høres på ingen måte godt ut, og det tror jeg ikke det er heller. Masse god bedring, håper du får innvilget opprasjon for det!

livetmitt93

17.12.2017 kl. 19:51
god bedring :)

Tonje Pettersen

18.12.2017 kl. 11:11
Takk :)

Emma Olsen

17.12.2017 kl. 23:39
Elsker snø!

OMG hundefolk på facebook er så utrolig irriterende! Jeg måtte faktisk melde meg ut av gruppen, det skapte bare alt for mye negativitet i livet mitt.

Tonje Pettersen

18.12.2017 kl. 10:33
vurderer det samme !
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no