hits

Det som skulle være lurt, ble plutselig ikke full så lurt.

  • 15.12.2017 - 17:09

Det er ikke så ofte denne skrotten er produktiv, men i dag har vi fått ordnet både det ene og andre. Nisselua som gjorde jobben som stjerna i toppen av treet har blitt byttet ut med en stjerne som gjør litt mer nytte for seg både utseendemessig, og stemningsmessig. Stjernen som skulle henge i vinduet å vise seg frem til naboene gikk plutselig til streik denne uken, så den ble oppdatert med siste julemote fra europris. 

I dag skulle vi være lure å handle inn det småtteriet vi trengte og mat for den kommende uken tidlig på ettermiddagen. Det er jo tross alt mindre folk på butikkene midt på dagen siden folk er på jobb... Det var mange som var like "lure" som oss, så det plutselig ikke så lurt lenger. Det er godt det følger noen goder med denne sykdommen som f.eks. handikapkortet som kom godt til nytte i dag. 

Folk stod i kø på posten for å sende julegavene til slekta oppi Toten, og hente de siste julegavene som ble bestilt på nett tidligere som man ikke lenger husker hva er. På vinmonopolet så det nesten ut som det var førjulsalg, hvor et eldre ektepar fikk fart i beina når de åpnet en ny kasse. Jeg tør ikke tenke på hvordan den samme turen hadde vært om en uke fra i dag. Enten har vi de som har dårlig tid som skal rekke å hente ungene på skolen, eller så har vi de som har litt for god tid som vurderer opp og ned om de skal ha det de holder i hendene. Til slutt har vi de som prater så høyt at man ikke klarer å la være å høre på samtalen. 

Jeg har ikke annet enn å si at jeg er glad for at julegavene er i boks!

 

Buroyfoto

15.12.2017 kl. 17:33
Julegaver er alltid stress, bra du ble ferdig :) jeg skal starte i full fart i morgen, litt sent ute haha!

Nina

15.12.2017 kl. 18:54
Godt du ble ferdig da:)

Iselin Renée

15.12.2017 kl. 20:07
Godt å være ferdig, begynner å bli ferdig jeg også :)

Ingrid Kristine

16.12.2017 kl. 01:07
Så digg å være ferdige med julegavene! Jeg har enda noen igjen :/ Men det kommer seg!
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no