hits

Tanker om bloggere på en torsdag formiddag.

  • 14.12.2017 - 14:24

 

 

 

Dagen i dag ble startet med en rykende kaffekopp, og Bertil pepperkakemann som dessverre måte bøte med livet... Det kan ikke være lett å være en pepperkakemann. Spesielt ikke i disse dager. Men over til overskriften og forhåpentligvis grunnen til at dere har klikket dere inn her. Jeg har sittet å tenkt på både det ene og det andre den siste uken når jeg har vært inne i denne blogg bobla. 

Innlegg om innpakking av julegaver. Jeg vet ikke hvor mange slike innlegg jeg har lest den siste uken. Hadde jeg visst at dette var obligatorisk når man har en blogg skulle jeg funnet frem kameraet når vi satt å pakket inn julegavene her hjemme for noen uker siden. Tro meg, jeg skulle vist frem det utrolige julete innpakningspapiret fra Nille?, og ikke minst det krøllete gullbåndet etter det har fått seg en runde med saksa! 

Kopiering av innlegg. For det første er det dårlig gjort å ta æren for noe en annen har jobbet med, og for det andre så er det så lett å oppdage. En ting er å hente inspirasjon fra et innlegg du liker, men ordrett kopiering...Har du ikke noe å skrive en dag så ta deg en pause, det gjør ikke noe om du ikke publiserer noe en dag. Er det den store stygge skrivesperren som har tatt over dagen så legg ut et bilde, video, eller noe annet som du liker eller er fornøyd med selv. Det er ikke alltid man må gjøre så mye ut av det. 

Tre innlegg om dagen. Jeg går hjemme 7 dager i uken og har ikke en hektisk timeplan, men jeg har rett og slett ikke tid til å lese tre innlegg hver dag når det er flere bloggere jeg liker. Jeg syntes jeg det fort kan bli litt halvveis hos mange som prøver for hardt å publisere tre innlegg om dagen. Jeg vet med meg selv at jeg verken har bra nok innhold, ordforhold, eller kreativitet til å skrive så mange innlegg, og tar det derfra. Selv om man skriver tre innlegg om dagen blir man automatisk ikke en toppblogger. Jeg tror jeg ikke er alene når jeg sier at det fort kan bli litt mye. 

 

Hva syntes du er merkelig, rart, irriterende i denne store blogg bobla?

 

 

 

Victoria Larsen

14.12.2017 kl. 17:04
Åh, jeg er så enig med kopiering! Jeg var gjennom en liten ''sak'' der en blogger kopierte over alle innleggene mine og endret litt på noen ord. Blogg.no slettet heldigvis bloggen, men man må virkelig se etter! Flott at du skriver om det og koselig stemning! De pepperkakene er sååå gode :-D

birgitteostby

14.12.2017 kl. 18:42
Fokus på kropp, skjønnhet, helse, og som du sier.. kopierer andre

Charlotte

14.12.2017 kl. 19:35
Bra skrevet :)

Nina

14.12.2017 kl. 20:09
Bra skrevet :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no