hits

Uken som var, 49/2017

  • 10.12.2017 - 14:06

 

Akkurat nå. 

I skrivende stund sitter jeg å ser på svette jenter i trange korte shorts og en like trang genser/topp som løper rundt på en gjørmete plen og innser hvor mye jeg foretrekker vintersporten på tv. I tillegg har jeg laget meg noen høye forhåpninger når det gjelder stafetten til skiskytejentene som starter snart. Siden guttene tok gull for et par timer siden har jeg et stort ønske om at jentene skal klare det samme. Som en liten avslutning er jeg glad for at jeg har en hund som skjønner hva ordet helg betyr og som skjønner at det er helt greit å sove litt ekstra på lørdager og søndager

Ukens høydepunkt.

Ukens høydepunkt må være da juletreet fikk lov til å komme opp fra boden og inn i stua. Siden julepynten allerede var på plass i leiligheten var det bare treet som manglet for å ønske julen velkommen inn. 

Ukens irritasjonsmoment. 

Er det en ting her i verden som irriterer meg så er det tregt internett (Det er bare tull, for det er egentlig ganske mye som irriterer meg). Denne uken har tålmodigheten blitt satt på prøve, en prøve som jeg kjenner jeg blir irritert bare av å skrive om. Jeg vil tørre og påstå at min tålmodighet fungerer bra ellers, men akkurat det med tregt internett og tekniske duppeditter.... Nei, det er et soleklart irritasjonsmoment for denne uken her.

Ukens mest leste innlegg. 

Brownie cookies til fredagskvelden.  

Ukens anbefaling.

Ukens anbefaling nevnte jeg kort på onsdag. Appen "christmas countdown" som du kan laste ned på google play. Levende bakgrunn, juletre, snø, nedtelling til julaften. Hva mer trenger man nå frem til jul? 

Ukens sitat.

Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it.


 

livetmitt93

10.12.2017 kl. 14:18
flott uke :)

Victoria Larsen

10.12.2017 kl. 17:27
Ser ut som en fin uke :-)

Charlotte

10.12.2017 kl. 18:33
Ser ut som en fin uke du hatt :)

Little Miss Sunshine

11.12.2017 kl. 09:18
For en fin oppsummering! :-)

Lena

11.12.2017 kl. 12:28
Åh, skulle ha fått tatt inn juletre og! Vi skal ikke feire her da, så det er lite vits :- ( Du får ha ei fin uke ;-)

Vilde

12.12.2017 kl. 20:30
fysøren ja tregt internett er helt sykt irriterende!

Så moro med juletre, det skal settes opp senere i uka her og :-D
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no