hits

Aldri for gammel.

  • 06.12.2017 - 14:12

Julen er den årstiden som passer meg best. Jeg liker nedtellingen, tradisjoner og alt som følger med. Juletre, julesanger, julepynt, julemiddag, julaften osv. Generelt alle ord som inneholder de tre bokstavene J, U og L. Jeg begynner å nærme meg midten av 20 årene, men har fortsatt et stort behov for julekalender hvert år. Hovedsaklig for å kunne spise sjokolade hver dag uten noe form for dårlig samvittighet, i tillegg til at jeg mener at de små sjokoladebitene ikke har noe å si for min egen helse. Som en fin bonus er det like underholdene som for 20 år siden å se at vi nærmer oss julaften sakte men sikkert for hver dag som går.  

Når vi først er inne på nedtelling til jul vil jeg anbefale alle dere med google play på mobilen om å laste ned appen "christmas countdown" Det er en levende bakgrunn som teller ned dagene, inneholder et juletre, OG IKKE NOK MED DET, det har til og med snøflak som daler nedover skjermen din uavhengig om det er 2 pluss grader ute! Hvis dette ikke er en god anbefaling så kommer jeg nok aldri til å treffe på anbefalinger fremover her på bloggen. 

Q : Hva er dine juletradisjoner?

livetmitt93

06.12.2017 kl. 16:30
må ha kalender:)

Charlotte

06.12.2017 kl. 19:32
Fikk kalendere i år, men pleiere kjøpe sånn flax kalendere vist ikke.

Så bruker bake mye pepperkaker og tørre vafler :D

du har veldig fin blogg :)

Little Miss Sunshine

08.12.2017 kl. 07:41
Så koselig app! Jeg får alltid en sjokoladekalender fra mamma, og så har jeg laget aktivitetskalender til mannedyret og meg de siste årene :-)

Lise Burøy

08.12.2017 kl. 14:19
Helt sant! Man blir aldri for gammel for slikt. Selv har jeg også julekalender med te og sjokolade :D
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no