hits

9 ting du kan gjøre en kald vinterdag. (Lav puls)

  • 03.11.2017 - 17:38

 

Denne listen er forbeholdt alle vi som ikke kan dra ut på cafè, dra på toppturer, eller oppdage de hemmelige plassene i byen vi bor i når vi kjeder oss. Denne er til alle dere som av en eller annen grunn ikke har like lett for å komme dere ut, eller sliter med smerter, lite energi, eller det psykiske. Grunnen til at det stopper opp på ni forslag er rett å slett fordi dette er liste over ting jeg selv kunnet gjort, og da stopper det tydeligvis helt opp etter punkt nummer ni. 

 


 

∞ Ta bilder 

Du trenger verken speilrefleks eller softboks for å ta bilder, du kan bare ta frem mobilen fra lommen å bruke den. Ikke trenger du nødvendigvis en gang å åpne døren for og trykke på utløseren. Det er alltid noe man kan ta bilde av, enten det er katta eller den stygge figuren du fikk av søstra til grandtanta di på faren din sin side en jul da du var fem år. Og til slutt det morsomste. Nemlig redigering og finpussing av bildet! Selv er jeg en stor fan av appene snapspeed, VSCO og picmonkey.  

 

∞ Se en film / serie 

Smaken er som baken og spesielt når det kommer til filmer og serier, så her står alt å faller på hva du liker best. 

 

∞ Gå en tur ut

" Alt er bedre enn ingenting " , et fint sitat som alle bør ha i bakhodet.  Kommer du ikke lengre enn til verandaen er det greit. Orker du gå en tur på flere timer er det også helt greit. Personlig merker jeg stor forskjell på de morgenene som starter med en tur sammen med bikkja og de morgenene hvor Oliver er på overnattingsbesøk. 

 

∞ Lage noe godt å spise 

Enten du er typen som lager fruktsalat eller i mitt tilfelle alt som er godt med sukker/sjokolade på er det alltid litt ekstra deilig å sette seg ned å nyte maten man har laget selv. Hvis du er ekstra snill kan du også vurdere å dele den med noen andre. 

 

∞ Finne nye følgere på instagram

Morsomt, underholdende, sjokkerende, skremmende, motiverende, umotiverende, inspirerende. Trenger jeg komme med flere beskrivelser her nå. Du har alt fra søte dyr, mat (som man ikke bør følge så mange av), sminke osv. Listen er lang, men her er noen av mine favoritter.  For å verken finne søtsaker eller katter kan dere søke opp @tonje.pettersen.

 

∞ Skru av alt av lyder å nyte stillheten

Har du ikke prøvd dette før er det virkelig på tide å gjøre noe med det! Meditering, yoga og alt man kan stappe inn i samme kategori er ikke noe for meg enda, men jeg føler ikke at jeg er så langt unna når alt blir helt stille rundt meg. PS: Til alle dere som har dyr, unger og andre levende vesener som lager unødvendig mye støy, pass på at de ligger å sover før dere setter i gang! 

 

∞ Oppdage nye sanger på spotify 

  

  

 

∞ Les en bok 

Selv er jeg ikke den som setter meg ned med en god bok så fort jeg får muligheten, men det er jo dermed ikke sagt at du ikke liker å lese. Hvis du har en god bok å anbefale så legg gjerne igjen en kommentar nedefor. 

∞ Sett deg ned å skriv. 

Det kan være alt mulig. Skriv det første kapittelet i den bok du alltid har drømt om å skrive. Skriv ned alle målene du har for det neste året. Skriv et dikt, eller et brev til noen du er glad i. Eller skriv et brev til alle du hater.


 

Siden jeg tydeligvis ikke klarer å gjøre mer enn ni ting når jeg har lite å gjøre, så lurer jeg fælt på hva deres punkt nummer 10 hadde blitt. 

 

 

Ingrid Marie

03.11.2017 kl. 18:58
Så gode tips, elsker å ta bilder selv og serie puntet var ikke så dumt! Jeg må bli flikere å sette meg ned og se på serie, haha! Håper du får en superfin dag<3

Tonje Pettersen

03.11.2017 kl. 19:05
Takk, i lige måde :)

Iselin Renée

03.11.2017 kl. 19:06
Gode tips for vinteren :)

livetmitt93

03.11.2017 kl. 19:13
flotte tips :)

ingrid

03.11.2017 kl. 19:46
Min nummer ti er definitivt hobby! Har jeg god tid, finner jeg fram symaskinen eller malesaker. Men sånn "en halvtime innimellom" pleier jeg heller å plukke frem strikketøy, heklesaker, eller en bok.

Tonje Pettersen

03.11.2017 kl. 20:25
Hobby var et punkt jeg faktisk ikke har tenkt på :)

Victoria Larsen

03.11.2017 kl. 20:09
Flotte tips du nevner!! :-)

Charlotte

04.11.2017 kl. 21:29
Mange flotte tips du nevner :D
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no