hits

Aldri vært i så god form som etter jeg ble kronisk syk.

  • 26.10.2017 - 17:55

 

Jeg har aldri vært hun som løp fortest, eller hun som var flink i turn. Jeg ble aldri sett på som hun tynne i mine år på skolen, jeg var hun høye kraftige som sakte ble kraftigere og... Dere kan fortsettelsen på regla. 

Jeg var hun som fant alle mulige unnskyldninger for å slippe unna de mest krevende aktivitetene i gymtimen. Mest på grunn alle de unødvendige kommentarene som alltid lå på lur. Jeg er hun som har strekkmerker på både mage, lår og armer (Her er det snakk om de jeg kan se selv). Celluitter eller krater som jeg kaller det har jeg også. Av en eller annen grunn føles det bedre å kalle det for krater. Jeg var hun som tridves best på rommet foran skjermen med cola, potetgull og sjokolade. Jeg var hun som ikke alltid fikk på meg klær i strørrelsen XL, da det ble for trangt over både armer og mage. Det var forsovet ikke alltid XXL var særlig samarbeidsvillig heller. 

Dette var realiteten når jeg var frisk og fri for sykdommer. 

 "LENGE LEVE MOBILBILDER!"

Idag har jeg også strekkmerker og celuitter, men ikke samme kropsfassong og livsstil. Jeg trives fortsatt veldig godt når potetgullposen og sjokoladen kommer snikene ut fra hjørneskapet, men mengden er betydelig mindre. Det er heller ikke alltid jeg får på meg klær i min størrelse, men i dag er jeg størrelse M og ikke XL. 

Det er mye som har forandret seg, men jeg kan banne på at det aldri hadde skjedd hvis jeg ikke hadde blitt så sint på de legene som brukte vekten min som begrunnelse for mine smerter som er sterkere i dag nesten 20 kg lettere. Det er synd at flere  leger ser på vektnedgang som en lett måte å dytte vekk sine pasienter på. Vektnedgangen hjalp meg verken ut i jobb, tilbake på skolebenken eller vekk fra smertene, men en ting fikk jeg ut av det. Jeg har aldri vært i så god form som etter jeg ble kronisk syk. 

 

livetmitt93

26.10.2017 kl. 18:01
bra som deler <3

Victoria Larsen

26.10.2017 kl. 18:03
Utrolig tøff og flink du er! Nært at du deler :-)

Iselin

26.10.2017 kl. 18:03
Hei :) Så fint du skriver, er trist å lese hvordan du har hatt det og er synd det skal være sånn at man skal få kommentarer på alt..men er glad for at du har det litt bedre idag til tross for smertene da ;) Håper du får en fin dag fine du! :)

Vilde

30.10.2017 kl. 15:36
Så utrolig tøft innlegg å dele! Sikkert flere som kan kjenne seg igjen i dette, noe som er veldig trist... Utrolig at man kan finne noe "positivt" i å bli kronisk syk, men veldig fint at du føler deg bedre med deg selv og har klart å begrense mengden med fast food :)))
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no