hits

«Armene dine fungerer så du kan jo bare finne en deltidsjobb hvor du sitter foran en pc»

  • 13.09.2017 - 16:40

 

Det er et par ting man hører som «syk» fra utenforstående som får opp pulsen litt. Det er ikke snakk om den berømte "feel good" pulsen alle på treningssenteret snakker om, men den pulsen som du får når telefonene får tom for strøm akkurat i det du trenger den som mest. Jeg snakker om den gjentakende setningen «Armene dine fungerer så du kan jo bare finne en deltidsjobb hvor du sitter foran en pc» ...  (Setter av litt tid til å puste til dere som irriterer dere over slike setninger) 

Det at disse setninger kommer fra utenforstående setter meg litt ut, og det er vanskelig å komme med et svar der og da. Ja, jeg har to velfungerende armer. Ikke nok med det, jeg er til og med så heldig at jeg har en hel overkropp som er smertefri. Så i teorien hadde jeg klart å jobbe foran en pc åtte timer om dagen, men det er stor forskjell på det teoretiske og det praktiske.

 


 

 No one is the same, and we all have different life experiences. It's not my place to judge them or for them to judge me.


 

 

Er du for eksempel hjemme med omgangssyken er det ikke bare å slå seg løs med støvsugeren og andre plikter mellom intimstundene du har med bøtta eller doskåla. De fleste ligger rett ut og er avhengig av hvile fordi det er en stor påkjenning for kroppen. Vi med kroniske smerter har en kropp som har denne påkjenningen 24 timer i døgnet, uavhengig om det er snakk om smerter i en finger, eller om man er rammet i hele kroppen. Man kan nesten gå så langt å si at det og ha en kronisk sykdom er en fulltidsjobb i seg selv.

 

 

 

Så i stedet for å komme med setninger som den ovenfor neste gang, er det mye koseligere å høre at man ser bra ut den dagen, eller lignende komplimenter. Man føler seg straks mye bedre, samtidig som man slipper å føle seg ille til mote uten noe fornuftig svar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----❥ For å få de siste oppdateringene på bloggen først kan dere følge meg HER

 

 

 

supermartes

13.09.2017 kl. 16:58
ha ha ha 😅 veldig bra skrevet! jeg har en hjerne/nervesykdom som minner om MS som gjør kroppen min og hodet blir veldig fort sliten men den fungerer bra når jeg ikke pusher og stresser og jeg ser helt normal ut-så jeg har det ENDA gøyere når folk spør -fordi kroppen min ser frisk ut (og da må jeg forklare at den ikke vil holde seg så frisk og at jeg kan ende i rullestol om jeg tvinger den ut i jobb)

livetmitt93

13.09.2017 kl. 18:15
haha flott:)

Tonje Pettersen

14.09.2017 kl. 07:54
Takk :)

13.09.2017 kl. 20:04
Så bra skrevet 🌞

13.09.2017 kl. 20:05
Fra svigermor 😂

Victoria Grøtting

14.09.2017 kl. 13:05
Så bra skrevet! Er også kronisk syk og jobber nå 100% etter 1,5 år inn og ut av sykehus! Folk dømmer så lett!

Tonje Pettersen

14.09.2017 kl. 20:56
Så flink du er! :D Hva jobber du med? :)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no