hits

Anfall midt i innlegget.

  • 14.03.2017 - 11:22

Etter snart to uker uten noe form for liv her inne føles det godt å få ned et par setninger igjen. 

Utifra de uskrevne reglene skulle jeg i dette sekund sittet å skrevet ned en stor beklagelse hvor jeg utdyper hvorfor jeg ikke har kommet med noen nye innlegg her inne. Slike innlegg passer seg ikke inn på denne bloggen så jeg står over akkurat den delen. Grunnen er så enkel som at refleksdystrofien tok over styringen her en periode.

  

Etter den siste setningen ovenfor dukket det månedlige anfallet opp. Smerteanfallene er noe jeg ikke har skrevet så mye om på bloggen tidligere.  Det er like kjedelig og ikke minst vondt hver gang det kommer, og sjansen for et nytt anfall igjen i april er relativt stor. Når de store anfallene inntreffer har vi kommet frem til noen gode rutiner som fungerer bra for alle parter. 

Vi blir fort enige ( ...  eller Håkon blir enig at jeg også er enig) om hvor lang tid jeg skal få på meg før jeg mister sjansen min til å bestemme hva som skal skje videre. Jeg får også beskjed om hvor lang tid jeg har på meg til legevakt og ambulanse skal kontaktes. Selv om jeg sjeldent er enig i alle valg som blir gjort under et anfall, vet jeg at Håkon tar de beste valgene der og da. Det er nok disse gode rutinene som gjør anfallet mer behagelig. Jeg vet hva som kommer, selv om jeg ikke er like mye tilstede de timene anfallet varer. 

Nå er det blitt nok snakk om anfall her inne for en stund. Planen for innlegget var bare å fortelle at jeg er på vei tilbake.

 

-------------------------♥-------------------------

For å få de siste oppdateringene på bloggen først kan dere følge meg HER

 

 

Sandra Marie

14.03.2017 kl. 11:44
så bra du er tilbake :)

Cathrine

14.03.2017 kl. 14:37
Gleder meg til å følge bloggen din :)

Tonje Pettersen

14.03.2017 kl. 14:42
Cathrine: Så koselig å høre :)

Siri Kolstad

16.03.2017 kl. 18:50
Hva går anfallene ut på? Håper det går bedre nå<3

fotojulieh

21.03.2017 kl. 14:03
Flott du er påtur tilbake. Gleder meg til å lese videre på bloggen din! Stå på! :)

Vilde

22.03.2017 kl. 21:09
Oj... vet ikke hva jeg skal si engang, slike anfall er på en måte utenfor min verden, og jeg har ikke noe erfaring med det... Ble ganske "interessert" i å høre mer og det og lære om det. Veldig bra du har Håkon som takler det bra :-)
Tonje Pettersen

Mitt navn er Tonje, jeg er 25 år fra Drammen som trenger å få litt liv i de små grå. Det kommer ikke til å bli noe rosablogg, men man skal aldri si aldri. Kanskje jeg en dag sitter å skriver om restylan og den nye vesken min til 8000...

Kontakt meg

tope_93@hotmail.com

Følg meg

Follow
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no